top of page

XIII. KÁN - Kaposvári Állattenyésztési Napok

Az idei évben 2019. szeptember 13-a és 15-e között – immáron tizenharmadik alkalommal – újra megnyitotta kapuit a Kaposvári Állattenyésztési Napok (KÁN). A Dunántúl legnagyobb mezőgazdasági kiállítását idén már önállóan szervezte a Kaposvári Egyetem, amely megújult környezettel, új kiállítási helyszínekkel, a korábbi évek hagyományaihoz híven bőséges szakmai és közönségprogrammal várta a kiállítópartnereit és látogatóit.




Mit jelentett ez számunkra?

A Helyi ízek utcáján a kistermelők kaptak bemutatkozási lehetőséget a nagyközönség számára. Mi már visszatérő, rutinos kiállítóknak számítunk és örömünkre szolgál, hogy a visszatérő látogatók már számítanak is jelenlétünkre. Idén is nagy érdeklődés övezte a rendezvényt mind a három napon, így ez a piaci megjelenés nagy mértékben segít minket és a hozzánk kistermelőket. A kínálat rendkívül színes volt, Orbán Ági kecskesajtjaitól kezdve fürjtojásos termékeken át ízletes lekvárjainkig széles palettából válogathattak a kilátogatók. Köszönjük a szervezők munkáját, a lehetőséget és jövőre is találkozzunk!



Tipp:

Akár termelőként, akár csak érdeklődőként, legyen az szakmai vagy csak kulturális, mindenki számára megfelelő kikapcsolódás, tanulási és vásárlási, tájékozódási lehetőséget adott idén is a kiállítás. Bátran ajánljuk mindenkinek! :)


források:



17 megtekintés
bottom of page