top of page

Fizetési lehetőségek, szállítási módok esetében az alábbi lehetőségek kínálja Szolgáltató. A webáruházban lehetősége van utánvéttel történő és átutalással történő, valamint bankkártyás és készpénzes fizetési mód kiválasztására. Az átutalás során a rendelés leadásakor az átutalásra vonatkozó díjbekérő készül, mely tartalmaz minden fontos összesítést és adatot az utalás teljesítéséhez. Az átutalt összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírása után a megrendelt termékeik a kiválasztott szállítási módon eljuttatjuk Önhöz.

 

Házhoz szállítási opció választása esetén Ön választhat az előre utalás, bankkártyás fizetés vagy utánvéttel történő fizetési módok között. Utánvéttel történő fizetés díjköteles. Utánvétes fizetés során Ön a futárnak fizeti ki a megrendelt csomag ellenértékét készpénzzel vagy bankkártyával.

 

Személyes átvétel választása során Ön kizárólag készpénzben fizetheti meg csomagja ellenértékét, vagy a megrendelés leadásakor előre kifizeti bankkártyával.

 

Házhoz szállítási mód választása estén vegye figyelembe, hogy minőségbiztosítási okokból pénteki napon nem adunk át csomagot a futárszolgálatnak. A csütörtöki napokon 12 óra után leadott megrendeléseket a hétfő délig leadott megrendelésekkel együtt hétfőn adjuk át a futárnak, aki másnap kézbesíti Önnek csomagját. Személyes átvételre minden hétköznap 8:00-16:00 között van lehetőség Szolgáltató székhelyén (8858 Porrog, Fő u. 1.) előre egyeztetett időpontban, melyről e-mailben értesítjük megrendelőt.

A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

 

A megrendelések feldolgozása minden hétköznap 12 óráig történik 1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

 

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Elállás joga

 

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

bottom of page